90 φιάλες αίμα συγκέντρωσε η Ενορία Αγίου Γεωργίου Παπάγου

90 φιάλες αίμα συγκέντρωσε η Ενορία Αγίου Γεωργίου Παπάγου

90 φιάλες αίμα συγκέντρωσε η Ενορία Αγίου Γεωργίου Παπάγου!

Παρά το γεγονός ότι η Ενορία του Αγίου Γεωργίου Παπάγου είναι μία από τις μικρότερες Ενορίες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών (αριθμεί λιγότερους από 5.000 ενορίτες, πολλοί εκ των οποίων δεν μπορούν να δώσουν αίμα λόγω ηλικίας), κατάφερε για άλλη μια φορά να κινητοποιήσει πάνω από 120 ευαισθητοποιημένους πολίτες και να συγκεντρώσει 90 φιάλες αίμα!

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσήλθαν με θέληση για προσφορά στην Αιμοδοσία που διοργάνωσε η Ενορία του Αγίου Γεωργίου Παπάγου, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016. Μια πολύ άσχημη μέρα, αφού οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, 125 συμπολίτες μας ήρθαν με χαρά να προσφέρουν λίγα λεπτά από το χρόνο τους για να δώσουν ένα μεγάλο δώρο σε όλους όσους το έχουν ανάγκη, το αίμα τους.

Αιμοδοσία Άγιος Γεώργιος Παπάγου

Με τη βοήθεια και τη συνεργασία του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» μπορέσαμε και μαζέψαμε 90 φιάλες αίμα. Οι φιάλες αυτές θα καλύψουν τα παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία αλλά και ανάγκες πασχόντων ενοριτών μας.

Αιμοδοσία Άγιος Γεώργιος Παπάγου

Επόμενο ραντεβού είναι την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00 όπου διοργανώνουμε την Κοπή Βασιλόπιτας για τους Εθελοντές Αιμοδότες της Ενορίας αλλά και για να τιμήσουμε παλαιούς αιμοδότες. Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι αφενός να τιμήσουμε όλους εκείνους που δίνουν αίμα για τον συνανθρωπό τους αλλά και αφετέρου να γνωριστούμε μεταξύ μας προκειμένου να δυναμώσουμε και να μεγαλώσουμε αυτή την αγκαλιά αγάπης προς τους ασθενείς αδελφούς μας.

Αιμοδοσία Άγιος Γεώργιος Παπάγου

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» για την άψογη συνεργασία καθ’όλη τη διάρκεια της Αιμοδοσίας, τους εθελοντές ενορίτες μας που προσέφεραν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην υλοποίηση της Αιμοδοσίας, τα μέλη της Ενοριακής Επιτροπής Αιμοδοσίας για την διοργάνωση και τέλος για ακόμη μία φορά όλους εσάς που ήρθατε με βλέμμα σε εκείνον που έχει ανάγκη και τη σκέψη σας στο Θεό. Ο πρώτος Αιμοδότης Ιησούς Χριστός να είναι πάντα δίπλα σας και να οδηγεί τα βήματά σας.

Εκ της Ενοριακής Επιτροπής Αιμοδοσίας

Γεώργιος

Ο Γιώργος είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Τορίνο (Ιταλία) και αριστούχος του μεταπτυχιακού τμήματος ΜΒΑ της αντίστοιχης σχολής του Πανεπιστημίου Kingston (Αγγλία). Ο παρόντας ιστότοπος είναι αποτέλεσμα της Ορθόδοξης πίστης του και της ευλάβειάς του στον Άγιο του οποίου το όνομα φέρει. More Posts

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν δημοσιεύεται.


*


nineteen − 18 =